Skrædderi

Vi samarbejder med et dygtigt skrædderi

Er der gået en søm i din yndlingskjole? Mangler der en knap i din habit? Eller har du købt et par bukser, der skal lægges lidt op?

Ved MENZER & ENEVOLDSEN samarbejder vi med en dygtig skrædder, der kan klare alle skrædderi relaterede opgaver – ingen opgave er for stor eller for lille. Skrædderiet ligger i Roskilde, men betjener også kunder fra omkringliggende byer, såsom Jyllinge.

Noget tøj, som eksempelvis jakkesæt, kræver som regel tilretning for, at det sidder helt perfekt. Har du investeret mange penge i et fint jakkesæt, er det nemlig ærgerligt, hvis du ikke er helt tilfreds med pasformen.

Det er heller ingen hemmelighed, at vi alle på et eller andet tidspunkt kan få brug for at få lagt vores tøj ud eller få det syet ind. Med små tilretninger hos det skrædderi, vi samarbejder med, kan dit tøj holde meget længere og bruges igen og igen. Det er en bæredygtig tanke, som vi støtter op om.

Fornuftige priser på rens

Vi er et dygtigt renseri, og vores skrædder er selvfølgelig på samme høje niveau. Der er naturligvis en sammenhæng mellem pris og kvalitet, og vi bestræber os altid på at levere den højeste kvalitet og det højeste serviceniveau hver gang. Samtidig gør vi det på en miljøbevidst måde.

Når det så er sagt, kommer du ikke til at betale en svimlende høj pris hos os eller hos vores skrædderi – vores priser er altid fornuftige. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil høre mere.

Det siger vores kunder

Så flot og super service

Ringede om morgenen med et jakkesæt fyldt med pletter, som skulle bruges samme dag. Svaret var: bare kom med det samme, så skal vi nok nå det. Så flot og super service.

Helle Thillemann Født Jacobsen

Hurtig service

Hurtig service, perfekt arbejde til en fantastisk pris. Jeg er stoppet med at vaske skjorter selv... byens bedste uden sammenligning!

Jonas Damsbo Prip

Danmarks bedste renseri

Roskilde... hvis ikke Danmarks bedste renseri!! Fantastisk service, priser, kvalitet er i top og sidst men ikke mindst så bliver man altid mødt med et smil når man træder ind af døren 

5 stjerner

Mikkel Mortensen

Se flere anmeldelser på Facebook​

Fornuftige priser, miljøbevidst tøjrens og hurtig levering.

Hvorfor os?

Rens/vask fra morgen til aften

Hvorfor os?

Mere end 20 års erfaring i faget

HVORFOR OS?​

Vi er miljøbevidste

Hvorfor os?

Parkering lige ude foran døren

Kvalitet & Miljøbevidst renseri med mere end 20 års erfaring

Medlem af Dansk renseriforening​

Åbningstider

Mandag- Torsdag

Fredag​

Lørdag

Søndag

0​7.30 - 17.30

0​7.30 - 18.00

​10.00 - 14.00​​​

Lukket

Kontaktoplysninger

RENSERIET A/S

Ringstedvej 9, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 46 35 09 45

E-mail: menzerenevoldsen@hotmail.com